DE VISJUWELIER

Recentebeoordeling


3 sterren uit 212 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Visjuwelier. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 19:51 Snel bezorgd, eten was erg warm en heerlijk. Ook hadden we een leuke kaartje er bij! Super lieve mensen!
1 jun 2024 om 16:39 Lekkerbek heel klein en dat voor 5,50 soep was net drap niet te vreten gelijk de prullebak in 6 euro naar de maan en friet was niet vers! Kortom nooit meer!
22 mei 2024 om 19:18 Super goed eten en goed op de afgesproken tijd. Heerlijk warm! Top bedrijf!
19 mei 2024 om 17:43 Harstikke lang op me eten gewacht het kwam koud aan. vond het zelfs zielig om het aan vogels te geven . Bah nooit meer dat ik hier ga bestellen
20 apr 2024 om 21:26 Koud, vet eten. Zulks slechte kwaliteit voor hoge prijs. Eens maar nooit meer Meer dan de helft zo de kliko in. Hoe durven jullie dit zo te bezorgen.
20 apr 2024 om 16:00 Snelle levering. Was warm afgeleverd. En was heerlijk.
10 apr 2024 om 18:58 Lekkere kibbeling en friet. Alles was warm en netjes verpakt.
4 apr 2024 om 19:12 Al vanaf het begin klant maar nu al 3x te laat ons eten gehad. Elke keer op de bon aangegeven dat we kleine kindjes hebben dus graag op tijd willen eten maar vandaag wederom 20minuten te laat. Resultaat koud en slappe fish en chips. Klaar mee.
13 mrt 2024 om 18:50 Heel slechte verbrande patat wij konden niet profiteren van ons geld
3 mrt 2024 om 16:01 Weet niet wat ze aan het doen zijn bij de vis juwelier maar die lekkerbek is echt z'n geld niet waard. Fish & chips besteld, de lekkerbek smaakte alsof ie zo kant en klaar aangeleverd was.. 1 tip: geen koud blikje drinken op warm eten leggen..
2 mrt 2024 om 23:38 We hebben het geprobeerd.. maar daar blijft het dan ook bij. Koud - plakkerig - geen 500 gr kibbeling in de bucket
19 feb 2024 om 9:39 Veel te lang moeten wachten en ook te duur. 9,95 voor 250gram gebakken vis. Mooi ook weer geprobeerd